Top 5 Novomatic slots

Det är dags att välja 5 av mina favorita enarmade banditer av Novomatic. Visst finns det ganska många olika slots på det originella Novomatic. Själv spelade jag bara 30-40% av dem som gör rankningen relativt rätt. Men vi har redan bestämt att göra det. Då kör vi! Observera att jag bryr mig inte om deluxe och andra versioner på enarmade banditer. Här anger jag bara namn.

5. Dolphin pearl /deluxe— det är en rolig enarmade bandit. Själva tanken med spelet är att koncentreras på bonusspel, där man kan få många respins, osv. I allmänhet lyckades jag inte att tjäna mycket här, därför är det bara nummer 5.

Dolphins-Pearl

4. Katana— det är en enarmade bandit med en samuraj tema (det är även namnet som berättar om det), ett vackert bonus spel, där man också kan samla många kolumner av wild symboler. Jag gillar att spela tillbaka på bonusar här. Enarmade banditen är inte så dispers som Book of Ra.

katana-slot

3. Golden Ark /deluxe— det är nästan en kopia av Book of Ra, fast med annorlunda animation. Det är samma målet med spelet – att samla 3 böcker och en bonus, fast det är en tjej istället för en man här.

golden-ark-deluxe

2. Lucky lady charm /deluxe— det är en jättehäftig enarmade bandit, där man behöver få ett bonus spel, samt samla wild symboler. På Novomatic brukar jag spela 2 enarmade banditer i tur. Lucky lady charm kommer först.

lucky-lady-charm

1. Book of Ra / deluxe— både jag och många andra spelare anser enarmade banditen den största legenden som kräver inga ytterligare beskrivningar — alla känner igen den, fast 99% Book of Ra på nätet är dumma skripterade förfalskningar. Målet med spelet är att samla 3 eller fler böcker, och börja be om att vinna! Enarmade banditen kan ge SKITMYCKET, men oftast käkar upp nästan allt.

StarGames-BookofRa

Vad har du för favorita enarmade banditer? Här menar jag det ORIGINELLA Novomatic, inte jävla skripter!