Top 5 NetEnt slots

Bilbao kom på att skriva om toppen slots i bloggen. Tänkte att det blir bättre om att analysera bästa tillverkare av specieliserade programvaror. Vi börjar med NetEnt. Det är viktigt att säga att jag väljer slots som jag testade under det senaste året. Jag vet inte varför, men gamla slots, som Excalibur, som brukade garantera stora vinster, duger inte länge. Därför skiver jag en lista över de bästa slots som funkar för mig idag.

Då kör vi från det sista

Nummer 5 — Disco Spins

disco-spins

En trevlig enarmade bandit som jag tycker om att andraspela på bonusar. Förutom erbjuder den ett roligt bonussystem som kan vara riktigt lönsamt. Prova själv.

Nummer 4 — South Park

south-park-slot-screen

Till att börja med är det min favorit tecknad film. Själva enarmade banditen är också fin, men inte super. Jag tycker inte om bonussystem i allmänhet, särskilt de optionerna, där man behöver trycka här och där själv. Det är mycket trevligare om datorm gör det för dig. Vi vet ju att valet inte beror på spelaren.

Nummer 3 — Gonzo Quest

gonzo

I början var enarmade banditen en riktig hit och det syntes lik som man fick vinna även mer än 100%) Eftersom alla njöt av häftiga vinster. Idag är det också en jättebra variant som verkar väldigt lönsam. Jag tycker om att köra ett par spins med stora satsningar.

Nummer 2 — Space Wars

Space-Wars-Net-Entertainment

Denna enarmade bandit hjälpte mig att få de största vinsterna. Det är en perfekt variant för loose storspelare. Det är dumt att syssla med små satsningar här, eftersom det är respins som är tanken med spelet.

Nummer 1 – Dead or Alive

3dead

Det är en riktig legend som man förmodligen spelar mest. Enarmade banditen är otroligt dispers, kanske den mest dispersa av alla NetEnt slots som gör spelarna jätteimponerade av produkten. Det största som jag vann här var x700, men jag hoppas att banditen någonsin förvånar mig med hela x5000 enligt 36 xD

p.s. Många kan fråga varför jag inte nämnde sådana slots som  StarBurst eller Creature from the Black Lagoon, men jag tycker inte om dem.

p.p.s. Skriv egen lista med 5 bästa spel av NetEnt!